LED plantelys 60 Watt

60 watt plantelys meget kraft
Helt lydløs med meget kraft!
I stedet for at nedkøle ved hjælp af ventilator, som andre LED plantelys, anvender denne lampe i stedet silikone-gel hvilket effektivt leder varmen væk fra dioderne.

Både varmelamper og LED, beregnet til planteavl, af lignende kaliber, har enten for meget lys eller for ubekvemt lys til for eksempel at blive placeret indenfor. Dette er ikke et problem for vores 60 watt grolampe som nemt kan være tændt et sted, hvor man ofte opholder sig uden at gøre det ubehageligt for øjnene, takket være valget af bølgelængder og vinklen på lyset. Dette plantelys kan man udmærket have indenfor, men den bør også være godkendt til udendørsbrug, så du let kan tilføre ekstra belysning til dit drivhus hvis du fx vil forlænge sæsonen.

Til plantelyset medfølger der beslag, til en stabil ophængning af lyset, samt et færdigmonteret kabel uden stik. Kontakten installeres selv af kunden bagefter.

Rækker til et areal på 1-2 kvadratmeter.


Grolamper til bedst mulige vækst

med denne kraftfulde plantebelysning.
Som vores andre lamper har også dette plantelys rødt, blåt og grønt lys for at fremme alle pigmenterne hos planterne samtidig med at denne kombination af lys fremhæver alle farverne hos planterne.
Du kan læse mere og se billeder af sammenligninger vi har lavet med dette plantelys og grolampen UFO LED 90 watt under Info i menuen.
Ud over at vores plantelys med 30 mindre watt gav et bedre resultat, larmer denne heller ikke som andre plantelys gør, UFO LED lampen er ingen undtagelse, da den har flere ventilatorer som kører non-stop for at nedkøle lyset. UFO lampen giver også, som andre LED plantelys, et ubekvemt lys på grund af den uproportionale fordeling af farver. At opbevare planterne under vores 60 watt plantelys er en ren fornøjelse, mens det under UFO plantelyet næsten er ubærligt. Først og fremmest fordi lyset er hårdt for øjnene, men også fordi at alt bliver rødt og ingen farver træder frem hos planterne. Dette gør det meget svært at nyde de smukke blomster, men mindst lige så svært at tyde vitale tegn i planterne.

Det kan være ubehageligt at bruge et normalt LED plantelys i fx et hverdagsrum, eftersom vinklen på lyset ofte er 180 grader, hvilket betyder at lyset hele tiden stikker en i øjnene. Vælger du vores 60 watt plantelys, kan du derimod hænge den højt op, fordi lysvinklen er på 30 grader. Det giver en god spredning af lyset, hvis vores grolampe placeres på en afstand af ca. 1½-2 meter over gulvet, og der er et stort areal til planterne, samtidig med at man har et samlet lys præcis der hvor man vil have det og hvor det er nødvendigt.

Drivhus og plantebelysning

Avler du i et drivhus og ønsker du at forlænge året så lang tid som muligt, er dette det rigtige plantelys at vælge, da den er mærket med IP65, hvilket betyder at den er godkendt til udendørsbrug.Det finns 0 anmeldelser for dette produkt


Rød, Grøn, Blå
26, 24, 10 Watt
Brændetid
50 000 timer
Lysvinkel

 Strålekastere 60 Watt (45°)45°
 Strålekastere 60 Watt (90°)90°
Stik
medfølger
Dimensioner BxDxH

 Strålekastere 60 Watt (45°)330mm, 230mm, 135mm
 Strålekastere 60 Watt (90°)330mm, 230mm, 135mm
Vægt
4 kg
Garanti
2 år
Driftsomkostninger
4.86 EUR/måned (indstil energi)
 
15 Øre/Wh, 18 timer/døgn
Mærkning
CE, RoHS, IP65
Din indkøbsvogn
Indkøbskurven er tom

Plantelys
E27 12w
E27 9w
E27 7w
E14 5w
GU10, MR16 5w
T8 Lysrør 10-24w
Skinne 18-36w
Skinne 48-72w
Strålekastere 30w
Strålekastere 60w

Plantelys guide

Plantelysinfo
Farvesammenligning
Plantelys test 4 watt
Plantelys test 60 watt

.. Kontakt

Betaling med Payson